İyimi Firması ile Emanet Dizisi İş Birliği Karşınızda!

Kaliteli İyimi ütü masası ürünlerimizi, değerli müşterilerimizin daha yakından tanımaları için Kanal 7 ekranlarının çok sevilerek izlenen dizisi Emanet ile iş birliği yaptık!

Hafta içi her gün saat 20.00’de Kanal 7’de yayınlanan ve oldukça etkileyici senaryosu ile hepimizi ekran başına kilitleyen dizide ütü sahnelerine artık bakış açınız değişmeli!

Çünkü burada kullanılan tüm ütü masası ürünleri İyimi firmamıza aittir. Dizi keyfinizin yanı sıra ürünlerimizin ne kadar kaliteli olduğuna da dikkat ederseniz ne kadar iyi göründüklerini fark edeceksiniz!

Web sitemizde yer alan her bir ürünümüz kaliteli olduğu kadar ekonomik de.

Firmamızın ütü masası ürünlerine https://iyimi.com.tr/utu-masalari/ ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.

Birbirinden farklı tasarımları ile her bireyin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen ütü masası çeşitlerimizin her biri farklı bir kolaylık sağlamaktadır.

  • Yan tarafında priz bulunan ütü masalarımız ile ütünüzün kablosunu zorlamadan kullanabilirsiniz.
  • Ayakta durmakta güçlük çeken kişiler kısa ayaklı ya da ayakları farklı boylarda ayarlanabilen çeşitlerimizi tercih edebilirler.
  • Yer kaplamayan ütü masaları için ütü masanızın bacaklarını katlayarak dikey konumda kolayca saklayabilirsiniz.
  • Seyahate giderken yanınızda götürebileceğiniz İyimi Lüx Mini Seyahat Portatif Ütü Masası ürünümüzü tercih edebilirsiniz.
  • İyimi Pratik Mini Ütü Masası ile öğrenci evinizde, seyahate çıktığınızda konforlu bir şekilde ütülerinizi yapabilirsiniz.

Ütü Masalarımızın Özellikleri

Emanet Dizisinde ekran karşısına çıkmış olan ütü masalarımızın her birini incelediğinizde mutlaka kendinize en uygun ütü masasını alma konusunda bir ürüne rastlayacaksınız.

İyimi Lüx Mini Seyahat Portatif Ütü Masası

İyimi Lüx Mini Seyahat Portatif Ütü Masası %100 pamuklu kumaş kaplıdır. Mini boyutu ile kolaylıkla her gittiğiniz yere götürebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

Estetik kumaş yapısı ile güzel bir görünüm elde edilmiştir.

Ürünümüzün fiyatına ve diğer özelliklerine https://iyimi.com.tr/iyimi-lux-mini-seyahat-portatif-utu-masasi/ adresinden göz atabilirsiniz.

İyimi Delux Ütü Masası

Silikonlu dikey ütü park yeri bulunan İyimi Delux Ütü Masası ile uzun süreli ütü işlerinizde zorlanmayacaksınız!

Katlanabilen ve ayarlanabilen ayaklar ile ister ayakta ister oturarak ütü yapabilirsiniz.

TSE’li kablo ve priz özelliği ile prizden uzak olsanız dahi güvenli bir şekilde ütünüzü yapabilirsiniz.

Bu mükemmel ürünü daha detaylı için https://iyimi.com.tr/iyimi-delux-utu-masasi/ adresine tıklayabilirsiniz.

İyimi Mini Pratik Ütü Masası

Öğrenci evleri, stüdyo dairede yaşayanlar ve sık seyahat eden bireylerin çok severek kullanabilecekleri İyimi Mini Pratik Ütü Masası oldukça ekonomik fiyatlarla İyimi internet sitesinde!

  • Yıkanabilir pamuklu kumaş özelliği
  • Taşınması ve saklanması kolay
  • Buhar geçirme özelliği olan gözenekli tabla

Dekoratif ve ütü yapmayı kolaylaştıran dizayna sahip bu ürünün daha detaylı bir şekilde incelemek için https://iyimi.com.tr/iyimi-mini-pratik-utu-masasi/ linkine tıklayabilirsiniz.

İyimi Klasik Ütü Masası

İyimi Klasik Ütü Masası geleneksellikten vazgeçmeyenlere özel olarak üretilmiştir. Eğer sık sık ütü yapma ihtiyacınız oluyorsa bu pratik ve oldukça kullanışlı ürünümüz tam da size göre!

  • Dikey ütü park alanı
  • Q38’lik yuvarlak borulu ayaklar
  • Elektrostatik olarak fırınlanmış toz boya
  • TSE’li kablo ve priz özelliği ile ergonomik bir kullanım imkanı sunmaktadır.

İyimi Klasik Ütü Masası özellikleri bununla da sınırlı değildir. Detaylar için https://iyimi.com.tr/iyimi-klasik-utu-masasi/ bağlantı adresinden ürüne ulaşabilirsiniz.

İyimi Steel Çelik Ütü Masası

İyimi Steel Çelik Ütü Masası ile evinizde ütü yapmak artık çok daha kolay! Ütü masalarımızın her birinin ana hedefi ütü işleminizi yaparken sizi pek çok dertten kurtarmak ve işinizi daha hızlı bitirebilmeniz için pratik çözümler sunmaktır.

Bu nedenle ürünlerimizi incelediğinizde birbirinden farklı fayda sağlayan özelliklerinin bulunduğunu hemen fark edebilirsiniz.

İyimi Steel Çelik Ütü Masası:

  • Buhar geçirebilen gözenekli sac tabla
  • Dekoratif, göze hitap eden kumaş tasarımı
  • Taşımayı ve saklamayı kolaylaştıran katlanabilir Q38’lik yuvarlak borulu çelik ayaklar
  • Isıya dayanıklı %100 pamuklu kumaş gibi özelliklere sahiptir.

Daha detaylı bilgi için İyimi Steel Çelik Ütü Masası’na https://iyimi.com.tr/iyimi-steel-celik-utu-masasi/ bu adresten ulaşabilirsiniz.

İyimi Ütü Masaları Emanet’te!

Kanal 7’de hafta içi her gün akşam saat 20.00’de yayınlanan Emanet Dizisini takip ederek ürünlerimizi dizi keyfinizi bölmeden de inceleyebilirsiniz.

Tüm ütü masası ürünlerimiz garantili, e-faturalı ve ücretsiz kargo ile kapınıza kadar teslim edilmektedir.

Ürünlerimizde sık sık indirimler ve kampanyalar düzenlenmektir. Kampanyalardan haberdar olmak için İyimi web sitesindeki ürünleri takip etmelisiniz.

Ayrıca pek çok ürünümüzün Youtube videosu ile tanıtımı yapılmıştır. Ürün bağlantılarının alt kısımlarından kolayca bu videolara ulaşabilirsiniz.

Siparişleriniz için 0850 223 50 01 telefon numaramızı arayabilir ya da web sitemizde yer alan WhatsApp ikonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.

Her türlü sorunuz ya da ihtiyacınızda yanınızdayız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mesaj Gönder
Yardıma mı ihtiyacanız var?
Merhabalar, İyimiburada.com'a hoş geldiniz!
Size nasıl yardımcı olabilirim?